Just another WordPress site

Serija Stilski vodič Tima Gunna (Tim Gunn’s Guide to Style)

Vaš stil. Timova domena. Le en moški je na svetu, ki bi ga prav vsaka ženska z veseljem povabila v svojo garderobo – Tim Gunn. In v pričujoči seriji Stilski vodič Tima Gunna, sestavljeni iz osmih enournih epizod, Tim počne prav to – vstopa v različne garderobne omare. Z neomajno ljubeznijo in predanostjo ter v družbi stilske poznavalke in nekdanje manekenke Veronice Webb bo Gunn modno ozaveščene ženske popeljal na čustveno popotovanje, na katerem bodo našle svoj osebni stil. Gunn bo uporabljal nasvete iz svoje knjige, od tega, katere so ključne sestavine osebne garderobe, do nasvetov, kako nakupovati, da bi našle primerno obleko, da bi tako vsako žensko oborožil z osnovnim znanjem, kako osvojiti svoj videz ter ga narediti bleščečega in vpadljivega.

“Želim si, da bi vsaka ženska dosegla svoj stilistični vrhunec,” pravi Gunn. “Dober videz zahteva veliko trdega dela in predanosti, toda ta serija bo pokazala, da je pot do njega lahko tudi zabavna. Vsaka izmed žensk, s katerimi sem delal, je ob nekaj mojih nasvetih odkrila svoj lastni videz. Želim si, da bi s to serijo spodbudili tudi druge, da odkrijejo svojo lastno stilno identiteto.”

To je edinstvena serija. Gledalci se bodo ob sledenju Timu in Veronici, ki bosta ženske skozi njihovo osebno preobrazbo – tako zunanjo kot tudi notranjo – seznanjala z resnimi modnimi vprašanji ter jih tako pripeljala do ponovno pridobljene samozavesti in osebnega stila, v katerega verjamejo.

V vsaki epizodi serije bo Gunn uporabljal svoj nesporni dar za svetovanje, da bi modno ozaveščene spremenil v modno oblečene posameznike. Medtem ko se bo Gunn osredotočil na celostno podobo posameznikove preobrazbe, pa bo Veronica Webb ženske vodila skozi nakupovanje na Gunnov način, usmerjala njihovo izbiro, prisluhnila njihovim dvomom in zanje ponudila rešitve. Pri pomoči različnim ženskam na poti k njihovi preobrazbi bo serija uporabila različna sredstva, med drugim jim bo predložila tudi seznam “modnih ikon”, od Jackie O. prek Angeline Jolie do Sarah Jessice Parker, med katerimi bodo ženske izbirale in tako pokazale, pri kateri iščejo navdih za svoj osebni stil. Ko bodo ženske pripravljene, da izoblikujejo svoj lastni videz, se bodo zatekle k Gunnovemu “temeljnemu nakupovalnemu seznamu”, na katerem se nahaja 10 osnovnih delov oblačil, ki ne bi smeli manjkati v nobeni garderobi. Oborožena z Gunnovimi pravili bo morala vsaka izmed žensk, ki so se odločile za preobrazbo, kupiti zanje najprimernejši par hlač iz jeansa, kar je svojevrstna preizkušnja za vsako žensko. Ko bo za modo poskrbljeno, pa bo Gunn pozval svoje kolege in prijatelje, da bi ti na sodelujočih ženskah s friziranjem in ličenjem dokončali njegovo delo. Serija Stilski vodič Tima Gunna je nastala v produkciji družbe Stone and Company. Izvršna producenta serija pa sta Scott Stone in Sarah-Jane Cohen.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *