Just another WordPress site

Serija Modni oblikovalci Heidi Klum

Heidi Klum gosti serijo resničnostih oddaj, v katerih nadebudni modni oblikovalci tekmujejo, da bi si pridobili vstop v modno industrijo. Vsak teden bodo sodniki po ogledu njihovih del enega izmed oblikovalcev izločili iz nadaljnjega tekmovanja.

Project runway (nastal je kot “spin off” za nagrado emmy nominirane serije Projekt Greenlight) je povsem nov koncept realističnega šova o dogajanju za kulisami ter hkrati tekmovalna serija v drugem najbolj blestečem poslu na svetu – modni industriji. Izhaja iz idejne zasnove televizijske postaje Bravo, super modela Heidi Klum in revije Elle Magazine. Kamere bodo tekle skozi deset epizod in spremljale uveljavljajoče se oblikovalce, ki se bodo spopadali s tedenskimi izzivi in pri tem imeli na razpolago vse tisto, kar potrebujejo vrhunski oblikovalci, da pripravijo konkurenčni nastop na naslednjem Jesenskem modnem tednu v New Yorku.

Super model Heidi Klum je sodelovala pri razvoju serije, pojavi pa se tudi kot ena izmed zvezdniških sodnikov. Dan Cutforth in Jane Lipsitz iz serije Project Greenlight pa sta izvršna producenta serije.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *