Just another WordPress site

Serija E RING (E BLOK)

Produkcijska hiša Jerry Bruckheimer Television je združila moči z Benjaminom Brattom in Dennisom Hopperjem ter ustvarila serijo, ki gledalcem omogoča vpogled v najpomembnejšo ameriško utrdbo: Pentagon. V tem središču visoko eksplozivnih konfliktov med vojaškimi heroji in civilisti, ki bdijo nad njihovimi dejanji, se lahko položaj v tolikšni meri zaostri, da nastopijo krizne razmere, v katerih se odloča o življenju in smrti tako posameznikov kot tudi celotne nacije. Ne glede na to, ali usodne odločitve sprejemajo agenti obveščevalne službe v svojih vojnih sobah ali pa njihove ukaze izvajajo specialci na terenu, prva naloga vseh teh je zagotoviti preživetje države.

 

Ko McNulty izve, da pripadniki posebnih enot domnevno ilegalno vdirajo na iransko ozemlje, JT-ja prisili, da s tem razčisti. Medtem pa Steven Algazi, pomočnik sekretarja na ministrstvu za obrambo, in Samantha v Pentagonu združita moči, v želji da bi priskočila JT-ju na pomoč.

Odkritje mačet v Burundiju v Afriki pomeni grožnjo možne ponovitve srhljivega genocida, ki se je pripetil leta 1994. Zaradi sovražne propagande avtokratskega hutujskega voditelja je napetost med plemeni Hutujcev in Tutsijev dosegla vrhunec. Za narednika Pierca je nadvse pomembno, da prepreči novo prelivanje krvi v Afriki, toda JT se mora pred tem spopasti s politiki…Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *