Just another WordPress site

Serija Ameriški Top Model (American Top Model)

V deveti sezoni bo 13 finalistk živelo pod isto streho in se brezkompromisno spopadlo za veliko nagrado te priljubljene resničnostne oddaje. Medtem ko bodo dekleta izpopolnjevala svojo hojo po modni brvi in poziranje pred fotoaparati, brusila svoj marketinški čut in spoznavala različne poslovne vidike poti, ki jih bo vodila do uresničitve njihovih sanj, bodo organizatorji iz tedna v teden preverjali sposobnosti sodelujočih deklet, vse to pa bodo 24 ur na dan spremljale kamere te resničnostne oddaje. Ključne osebe modne industrije, med katerimi so supermodel Tyra Banks, umetniški direktor fotografiranja Jay Manuel ter guru modnih brvi J. Alexander, bodo vodile in poučevale sodelujoča dekleta.

Tyra Banks bo prav tako vodila omizje sodnikov te resničnostne serije, za katerim bodo sedeli vodilni strokovnjaki modne industrije, od supermodela Twiggy in fotografa Nigela Barkerja do guruja modnih stez J. Alexandra. Ti bodo iz tedna v teden ocenjevali napredek deklet in izločali tiste, za katere bodo ugotovili, da niso iz pravega testa. Sodnikom se bodo občasno pridružili posebni gosti, ki bodo v sodniške ocene vnesli poznavanje ožjih področij dela.

Zmagovalka resničnostne oddaje »Ameriški top model« bo deležna pogodbe z agencijo Elite Model Management, ki bo vodila njene prve korake v svet mode. Prav tako bo deležna 100.000 dolarjev vredne pogodbe s kozmetičnim gigantom CoverGirl. Nenazadnje pa se bo zmagovalno dekle pojavilo tudi na naslovnici prestižne modne revije Seventeen ter na šestih notranjih straneh.

Producent oddaje je družba 10 by 10 Entertainment, soustvarili pa so jo z družbo Bankable Productions, ki jo je ustanovila Tyra Banks. Tyra je tudi avtorica oddaje, mesto izvršnega producenta pa si deli s Kenom Mokom in Danielom Soisethom.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *